(N)evermissaword

Din minunile care ne vin in intampinare. Urmariti:

E pe bune, fratilor. Initial mi se parea o gluma, dar baietii au site. Si se pare ca ne paste o revolutie in luarea notitelor incepand cu 2008 (prin 2014 in Romania, poate). Smartpen-ul este o solutie pentru cei care sufera de RMSRestless Mind Syndrome. Site-ul ofera un test gratuit care va descopera stadiul de avansare al sindromului.

Pe scurt, acest smartpen este o mica inventie vicleana care va scuteste de a va mai folosi creierul. Cursuri plictisitoare? Nici o problema! Poti sa faci caricaturi toata ora, smartpen-ul tau va inregistra cursul in format audio, pe care il vei putea downloada ulterior acasa pe calculator. Profesori care vorbesc mult prea repede? Din nou, nici o problema! Nu trebuie decat sa scrii cateva cuvinte cheie pe platforma, iar smartpen-ul va inregistra, pentru ca apoi sa poata reda audio inregistrarile numai prin dubla apasare pe cuvintele notate.

Cum functioneaza? Au facut chiar si o schema, o puteti vedea aici.

Deci, ei au facut astfel incat o mica bucata de hartie sa aiba proprietatile de redare ale unui computer. Totul pentru o suma sub $200. Genial? Poate. Adica, sunt sigura ca mi-ar folosi un smartpen la orele de biologie. Dar cine s-ar limita la atat? Ganditi-va numai la posibilitati.

Imi imaginez o clasa in Romania, prin 2011, cand smartpen-urile vor fi obiecte de contrabanda. Nu vor mai exista teste imposibile, nici copiute. Vom fi atat de lenesi incat nici nu vom mai purta conversatii. Vom fi o lume plictisita si cu minti permanent ratacitoare. Ne vom cumpara smartpen-uri la smartpen-uri si asa mai departe.

Pentru ca mintile noastre sa zburde libere.

Cat mai departe.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s