I’ve seen the future baby.

Aseara pe Stadionul de Rugby. Daca ar fi sa fac un rezumat, acesta ar fi: Cohen rulz. Organizatorii sug cucu.

Am ajuns la stadion pe la 7 fara 15, asta dupa ce m-am invartit vreun sfert de ora dupa un loc de parcare. Stiu ca 41 ma lasa in fata, dar am fost cu tata, si deh.
La ora aia, mai exact cu 15 minute inainte sa inceapa concertul, erau vreo 2-3 cozi uriase care aproape ca ocoleau stadionul. La inceput impresia era ca nu-i nimic, probabil incepe la 8 sau 9. Asa ca am stat linistiti, ne-am certat cu taranii care se lipeau de coada pretinzand ca au fost acolo tot timpul, am poposit si langa budele ecologice (care erau incuiate)… Asta pana pe la 7 si cateva minute, cand a inceput sa se auda foarte incet muzica. Era Cohen, dar toti am presupus ca este o inregistrare pregatitoare. Peste ceva timp am reusit sa intram pe stadion, unde, spre mirarea mea, am descoperit ca domnul Cohen incepuse sa cante de ceva vreme, iar inauntru erau numai cativa oameni. Pentru ca da.

M-am postat cat de aproape am putut, insa tot eram extrem de departe de scena. Nu vedeam nimic si auzeam foarte prost. Pana si tata, mai fan Cohen decat mine, imi sugera sa plecam pentru ca nu merita sa stam acolo.

In fine. Prima parte a fost trista. Dupa pauza insa, probabil ca oamenii care se ocupau de sunet s-au prins ca nu se aude mai nimic si au mai invartit de butonul de volum. Am reusit sa mai vad cate ceva pe scena, desi majoritatea timpului am fost cu ochii pe ecran.
A fost marfa. Omul are o voce incredibila, iar trupa care il acompaniaza era de nota 10. S-a auzit bine de tot, a fost dragut ca a comunicat cu publicul, iar noi i-am cantat de vreo doua ori „happy birthday”. Ne-a plouat inainte de bis, dar n-a contat. Halleluiah a fost emotionant, mie personal mi-au dat lacrimile. La fel si pe I’m your man. Spre sfarsit am topait cu tata si o tanti de langa pe Closing time, una din preferatele mele.

Concluzii? Data viitoare aduceti-l pe Cohen intr-o sala cu scaune si acoperis. A fost frig si ploaie si baietii de la bere/sucuri/alte bauturi alcoolice erau luati deja pe la jumatatea concertului. Si invatati ca lumea nu vine sa auda un om ca Leonard Cohen de la poarta, pentru ca toate cozile se misca atat de incet.

Niste poze destul de proaste facute cu Canonul meu de la mult prea multi metri departare.




Acest articol a fost publicat în concerte și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu