Am fost la Şirna!

Spontan, pentru că de obicei aşa ies cel mai fain lucrurile. Am înhăţat aparatul, cheile de la maşină şi pe mama şi am pornit în căutarea semnelor colorate de direcţionare.Drumul spre Şirnaville a fost o aventură, mai ales la întoarcere. Beznă cumplită, drum de ţară îngust, curbe strânse. Un posibil deliciu pentru mine, dacă maică-mea n-ar fi fost ca un sistem enervant de alarmă pentru cele mai mici pietricele care apăreau în faţa maşinii. De unde mai pui ca m-a oprit şi poliţia, la intrarea pe DN1. Nu făcusem nimic rău, control de rutină, dar pentru mama deja aveam câteva puncte amendă.

Să ajung la partea interesantă. Vineri seară am fost la concert Kumm în El Grande Comandante. Şi a fost un concert atât de mişto, încât am zis că trebuie să ajung şi în seara următoare. Aşa că am ajuns în frumosul(oasa) Şirna cam pe când Snails începeau să cânte. Apoi a venit Kumm, despre care nu ştiu dacă mai are rost să spun cât de fain a fost, apoi the Pixels, de la care ştiam doar o melodie, şi apoi Urma, pe care nu îi mai văzusem de prin 2005. Mani şi Catrinel sunt o combinaţie foarte bună ca voci (deşi încă mi-e dor de Byron), iar Domi…. Domi e unul dintre cei mai simpatici oameni pe care îi ştiu.

Acum nişte poze:


Reclame
Acest articol a fost publicat în concerte, fotografie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s