Your Mum Says Hello

Este titlul albumul de debut al formaţiei BarkBarkDisco. Ce fac băieţii ăştia se numeşte bedroom pop, adică muzică înregistrată în propriile dormitoare, sau, în orice caz, case. În termeni mai cunoscuţi, ei cântă un indie-pop tare dulce, care parcă aminteşte ca sound de Casiotone for the Painfully Alone şi Billie the Vision and the Dancers pentru versurile incredibil de simpatice şi duetul tip-tipă.

BarkBarkDisco sunt din Malta şi din Berlin şi s-au format ca trupă în august 2009, cu o săptămână înainte de a cânta concertul lor de debut cu Bonnie Prince Billy într-un cimitir din Valletta. Ştiu. Se pare că au fost primiţi foarte bine şi, ascultându-le albumul, înţeleg pe deplin cum s-a întâmplat asta. Au un stil foarte fain şi vesel de a cânta despre lucruri, oricât de triste sau fericite ar fi. Săptămâna asta urmează să lanseze albumul prin Parasol Records, dar încă poate fi downloadat gratis (şi perfect legal) de pe site-ul lor (link pentru download aici).

Mie îmi place tare mult de ei. Îmi plac cântecelele lor simpluţe care în general vorbesc despre dragoste şi felul în care vocea tipei completează atât de bine fiecare frază în care intervine. Îmi place că poţi downloada gratis muzica lor. Că pe site au o pagină cu versuri şi cu acorduri, în caz că vrei să înveţi cântecele lor. Cel mai şi cel mai mult îmi place Berlin. Şi Stop Making My Life Hell. Vouă?

BarkBarkDisco pe last.fm, MySpace şi site-ul oficial. Enjoy :)

Reclame
Acest articol a fost publicat în muzica și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s