Două cuvinte despre AdRev

Încep să cred că lumea vine cu atitudinea greşită la AdRev. Da, este un eveniment uriaş despre publicitate. Da, sunt şanse foarte mari să învăţaţi lucruri noi despre domeniu. Şi da, e posibil să găsiţi aici motivaţia de care aveţi nevoie pentru a vă apuca de învăţat publicitate, pentru că, ei bine, nu te naşti cu sânge publicitar curgându-ţi prin vene.

Dar. Este gândit drept un eveniment pentru toată lumea. De-aia nu se face recrutare, de-aia poţi să vii şi să pleci când ai chef. Aşa că dacă deja ştii câte ceva din publicitate şi marketing, stai frumos pe scaun, ascultă ce zic oamenii ăia şi pune întrebări relevante. AdRev nu e un eveniment unde vii să faci pe deşteptul pentru că deja lucrezi într-o agenţie şi simţi nevoia să arăţi celor trei sute de oameni din sală asta. Nu e locul unde să pui întrebări doar ca să te dai mare că ai auzit de nu ştiu ce campanie din Cambogia despre care tu nu prea crezi că va avea succes.

Aşa că înainte să începi să twitter-eşti şi să blogguieşti despre cât de naşpa a fost la AdRev, că nu ştiu care speaker nu ţi-a răspuns la întrebare cum voiai, gândeşte-te puţin dacă întrebarea ta a fost pe subiect şi dacă îi interesa şi pe cei din sală. Că oamenii ăia care vin să vorbească nu sunt profesori, deci nu vor aştepta să luaţi notiţe şi nu vor avea neapărat un limbaj academic. Că nu vor fi neapărat cei mai buni oratori, având în vedere că nu sunt antrenaţi pentru asta, dar că îşi dau silinţa să vă spună lucruri folositoare şi interesante despre domeniu.

Cu alte cuvinte, vă aşteptăm în continuare la AdRev, cu ceva mai multă bunăvoinţă şi entuziasm, pentru că urmează nişte zile tare, tare faine. Astăzi Eco&Social cu oameni de la MaiMultVerde, Saatchi&Saatchi şi Propaganda, mâine Digital&Viral, apoi ziua de Marketing Cultural şi ziua Bad&Spoof.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în random și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s