First days of spring

A fost aşa cald şi frumos zilele astea. Parcă ne-am umplut toţi inexplicabil de optimism: hai că n-o fi aşa rea licenţa, hai că ne descurcăm şi cu restul căcatului de zi cu zi, hai că putem orice. Mie nu-mi place primăvara. Nu-mi place primăvara pentru că e cel mai mincinos anotimp care există.

Mă frustrează optimismul ăsta primăvăratic. E ca şi cum deodată lucrurile se schimbă, eu mă schimb. Dacă natura renaşte, ca să citez din toate compunerile-clişeu din şcoala primară, atunci şi eu renasc. Like a cut down tree, I will rise again, I’ll be bigger and stronger than ever before. Şi-ţi zici asta an de an. Te minţi cu neruşinare în fiecare primăvară până dai în schizofrenie. Atât de rău că ajungi să ţi te adresezi la persoana a doua pe propriul blog şi să fii împăcat cu ideea.

Şi melodia de la care a pornit totul:

Reclame
Acest articol a fost publicat în muzica și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la First days of spring

  1. leilana zice:

    vaaaaaai, cât de mult mi-a plăcut albumul ăsta! dar nu ştiu de ce, numai a primăvară nu îmi sună… are mai degrabă gust de toamnă amară.

  2. deA zice:

    Ah, macar nu sunt singura careia nu ii place primavara. Mi se pare cel mai enervant anotimp, sacaitor, instabil si murdar pe deasupra. Cand nu sunt balti si namol de la zapada topita, sunt de la ploi. Ba e soare, ba e frig. Nu stiu ce gasesc altii atat de fermecator la primavara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s