Vreau să scriu

Mult. Am vreo 5 drafturi împărștiate care nu vor vedea lumina zilei. Până și articolul ăsta a lâncezit vreo 3 zile prin drafts, până am zis că nu se mai poate. Mi-am pierdut coerența în a mă exprima ca un om normal undeva între status updates și call to action-uri. Mi-am pierdut puterea de concentrare printre cărțile de licență, feed-urile voastre de facebook, jocuri, nopți în Control și cine mai știe ce. L-am pierdut și pe Boris, iPod-ul meu de 3 ani, care refuză să mai pornească orice i-aș face. Iar licența mea nu are decât titlu și jumătate de pagini de notițe dintr-o carte complet inutilă.

Am renunțat la Advice, organizația unde am prins avânt către publicitate, am renunțat și la revista pe care o făceam cu ei. Săptămâna asta renunț și la job în speranța că ăsta va fi un șut în fund destul de puternic să mă apuc cum trebuie de lucrul acela oribil care începe cu L. Proiecte, sesiune, absolvire, examen de licență și bal. Nu știu dacă în ordinea asta, dar e o listă prea lungă de lucruri nasoale prin care trebuie să trec ca să închei o parte din viața mea de care nu-mi va fi dor, Facultatea de Litere.

Dar nu-i totul atât de urât pe cât pare. Am o mână de oameni tare dragi de care mă bucur în doze mai mici sau mai mari. Am un etaj fain pe care îl decorez după capul meu și prinde contur. Am de citit câteva mii de pagini dintre care sunt sigură că măcar jumătate nu vor fi complet inutile, ca să nu mai zic că mai am 2 sezoane din House ca să ajung la zi. În curând voi avea și pisică și voi putea testa teoria conform căreia eu aș fi un om mai fericit dacă aș trăi cu o mâță. Atâta timp cât nu trebuie să-i schimb eu nisipul. Asta ar fi absurd.

Ea e pisica temporară.

PS: Ei zic că n-o să le fie dor de mine. Ei, adică el și ea. Așa că au făcut tumblr-ul ăsta ca să o dovedească.

Reclame
Acest articol a fost publicat în random și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s