Despre mine

Hai să încercăm o descriere. De fapt mai bine mă prezint întâi. Salut, eu sunt Maria Năzdrăvan şi habar n-am să vorbesc despre mine.

Nu mă laud eu cu foarte multe lucruri, dar sunt tare mândră de muzica pe care o ascult şi de concertele la care merg. Nu vreau să dau în clişee şi să spun că viaţa mea n-ar fi nimic fără muzică, pentru că probabil aş bate câmpii. Dar n-aş putea renunţa la trupele care îmi sunt atât de dragi şi la melodiile care au scris poveşti alături de mine atâta timp. În 2009 am fost la Oxegen şi am trăit experienţa unui festival uriaş de muzică, unde i-am văzut şi ascultat live pe majoritatea băieţilor de pe afişul ăsta. Apoi, în vara 2011 am văzut cum e la Sziget, pentru ca în septembrie-octombrie anul curent să fug după Radiohead la Roma şi Koln.

Timp de 3 ani mi-am târşâit picioarele prin holurile şi amfiteatrele Facultăţii de Litere, unde am învăţat zi de zi lucruri foarte interesante şi utile. Cum ar fi faptul că în viaţă există lucruri mult mai importante decât notele la examene sau prezenţele la cursuri. Tot aici am învăţat că relaţiile publice şi comunicarea nu se tocesc odată cu nervii şi coatele, pe băncile amfiteatrelor, şi că publicitatea e un domeniu mult prea abstract pentru secţia mea. Îi voi fi veşnic recunoscătoare acestei facultăţi pentru faptul că m-a ajutat să devin auto-didactă şi pentru că m-a ambiţionat să muncesc mult şi să mă bazez pe propriile forţe.

Am muncit prin diverse locuri. Timp de 3 luni, prin anul I, am fost „consultant vestimentar”, adică agent de vânzări în mizerie. Apoi, în anul II, am ajuns, în sfârşit, copywriter la Hippos, unde am făcut nişte digital şi nişte ATL timp d 8 luni. Mutarea următoare a fost undeva la câteva numere mai jos pe Batişte, la Kubis, unde mi s-a zis webcopywriter şi social media ceva. A fost frumos, dar am plecat după numai 3 luni pentru că, se pare, cu licenţa nu-i de glumă.

Mi-a prins bine pauza de studiu, doar că undeva prin august parcă mi se făcuse dor de muncă. Am făcut un eveniment de self-promo şi, o lună mai târziu m-am trezit cu propriul birou în mansarda creaţiei DDB Bucharest.

După un an şi-un pic mi-am strâns iar lucrurile şi m-am mutat la masa creaţiei MRM Worldwide, băieţii cu online-ul din McCann. Sănătoşi să fim.

Stalk me here:

Facebook

Twitter

Foursquare

Last.fm

Şi mai nou scriu şi pe un tumblr.

Şi dacă vrei să mă angajezi, uite-mi şi CV-ul. Pe issuu, pentru că pot.
bl33d_lik3_m3's Profile Page

Reclame

2 răspunsuri la Despre mine

 1. melanietoulouse zice:

  @”à plus tard crocodile…” – super-cool & rock’n roll, yesss! :-)
  „see you later, alligator…
  after a while, crocodile!” :-) – Bill Haley

  – – –
  O zi spornica si vesela! :-)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s