Prom

Siii.. a fost balul. Cum care? Balul. Acea seara speciala despre care se face mare tam-tam in filmele americane. In care ea e imbracata in rochie de printesa, el vine cu un trandafir si o ia de acasa cu limuzina etc.

Un lucru e clar. Nu a fost cum ma asteptam. A avut partile lui mai putin bune, si oricum scenariul din capul meu s-a modificat complet inca de cand au inceput pregatirile. Locul era intr-adevar frumos. Mai ales cu vreo doua sute de copii imbracati la patru ace, asteptand in fata cercului militar. Era placut sa comentezi cu prietenii tai buni rochiile si frezele care se iveau pe masura ce se apropia ora de intrare.

A fost Getutza Feshan (vezi colectia aici), dar au fost si rochii cu adevarat frumoase. Au fost colegii mei de clasa, colegii de liceu, si alti oameni despre care nu as fi banuit ca au fost in generatie cu mine. Au fost lacrimi, rasete, depanari de amintiri si dureri de picioare care persista. Nu a fost extraordinar. Sau poate nu mi se pare mie inca.

O sa imi fie dor de cativa, si dor de colectiv. Dar din toti, chiar este vorba de o mana de oameni cu care mi-ar placea sa tin legatura mai departe. Aseara visam cu Gabitzu cat de amuzant ar fi sa ne mutam cativa impreuna la facultate. Se pare ca numai noi suntem foarte incantati de idee, pana acum.

Sunt oameni care inca imi sunt antipatici, prin prezenta sau prin lucrurile pe care le fac si prin care nu inceteaza sa ma surprinda. Dar sunt si altii pentru care, vorba sus-mentionatului Gabi, as dormi si pe saltele, numai sa fiu cu ei. Din pacate unii pleaca, sau altora poate nu le pasa. Eu imi pastrez entuziasmul.

Poza serii:

Tribute to pitzipoanca.org si lots of fun pt noi.

In other news, pandesc un aparat nou de fotografiat. Bunica-miu a aruncat in mine cu 1000 lei, si ma gandeam sa ii folosesc intr-un mod mai inteligent decat a-i cheltui pe haine. Acum, ramane sa vedem ce cred si ai mei parinti, care considera ca un dslr este un moft, si ca mai bine mi-as cumpara balerini de banii aia. Moft sau nu, I’m gonna get me one of those. Intre Pentax K10D si Nikon D40. Si pentru ca pot, anunt ca imi vand aparatul vechi, Canon PowerShot S3IS, la 900 lei. Detalii aici. Ajutati un biet copil care vrea o jucarie noua.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Prom

  1. D-ra Ralu zice:

    poza nu e in banbu, deci oricum n-avem destule arfe ca sa fim unikte.mere si-asa.

Lasă un comentariu